Om oss

Syftet med denna hemsida är att ge information och vara som en vägledare för människor som lider av håravfall. Tanken är att det ska vara tillräcklig bra information för en “nykomling” lika så en som har varit med inom denna bransch ett bra tag.

Vi kommer att kontinuerligt att uppdatera vår information på hemsidan inom alla kategorier så du kan läsa idag på hemsidan. Utvecklingen går framåt då ska även informationen göra det tycker vi. Man får ofta se mycket bra sajter som aldrig uppdaterar informationen efter att de har lagt upp information om t.e.x kvinnligt håravfall.

Vi är väl medvetna om att det finns liknande sajter ute på webben, men vi finns inte för att konkurrera mot någon annan sajt utan vi vill vara en bra komplement till våra likvärdiga kollegor inom denna bransch. Det är viktigt att det finns fler ärliga röster ute på marknaden så att patienter kan få den stöd  och information de behöver genom sin resa.

Hartransplantationer.se kommer att kontakta alla kliniker i Sverige som är villiga att samarbeta. Vi kommer att fråga, lyssna, titta och lära oss om deras arbete mot håravfall och dela med oss om detta på vår sajt.

Ett annat syfte med denna sajt är att ta emot intresseanmälan för hårtransplantationer från våra besökare, där vi kommer att ordna med grupprabatter. Med grupprabatter menar vi inte att vi tills vi har skrapat ihop ett 10-tal patienter först innan vi ordnar med en hårtransplantation. NEJ vi skickar er direkt till en hårtransplantation då vi sköter rabattkvoten med kliniken i fråga. Vi tar den “risken” där vi lovar kliniken en viss mängd patienter för en viss rabattsats. Ni får rabatten och är nöjda och vi sköter resten.

Med all respekt så har liknande sajter sparat en massa kontaktuppgifter allt för länge ( för sin egen del för att kunna sälja iväg dem som “leads”)

Anmäld dig redan idag!

Har du några frågor så kan du skicka dem till info@hartransplantationer.se
Vi svarar inom 24h!